top of page

Valentinsdagen - en dag alle kan feire!


Fredag 14.februar var det valentinsdag. Denne dagen er neppe favorittdagen til de som er single. Dagen markerer nemlig kjærligheten. Mange par feirer valentinsdagen, og dette dokumenteres ofte på sosiale medier.

Men valentinsdagen handler ikke bare om romantiske forhold, det er også en dag for å feire dem man er glad i. Det kan være besteforeldre, søsken, foreldre, annen familie eller venner. På valentinsdagen kan man gi folk litt ekstra oppmerksomhet, og vise at man setter pris på dem. Kanskje det kan være en idè å bake noe, eller skrive et kort til noen man er glad i? Små ting kan bety mye.

Fortvil ikke over at du er singel på valentinsdagen, dagen er det DU gjør den til! Å finne på noe hyggelig med venner eller familie kan være et godt alternativ. Dagen er noe alle kan feire, uansett kjærlighetsstatus. Å stelle i stand en filmkveld, spillkveld, eller middag med venner eller familie, kan gjøre dagen innholdsrik og minneverdig.


No tags yet.
bottom of page