top of page

Anmeldelse "Bendik"Onsdag 23 september var 10. trinn på Bendik konsert. Rommet konserten holdes i er fylt med røyk, og med en gang man entrer rommet får man en mystisk følelse. Bendik har ikke noe spesiell musikksjanger, det består for det meste av norsk pop og rock. "Bendik" heter egentlig Silje Halstensen og med seg på scenen har hun Simon Dolmen Berseth, Bendik Jeldsberg og Anders Stensland Løwe.

Silje synger på trist bergensk om hjertesorg og kjærlighetsforhold. Hele bandet viser full energi fra første stund, og flere ganger går de ut i salen til publikum, noe som er bra og gir god kontakt med publikum. De holdt energien oppe gjennom hele konserten og på sangene "Mørket føles mørkere" og "Hjertebank og kulde" klarte de å underholde bra og jeg synes de levde seg godt inn. Vokalisten, Silje, hoppet rundt på scenen og veivet med armene, hun stod nesten aldri i ro, dette ble til tider litt mye.

Helt på slutten av konserten prøvde Bendik i et mislykket forsøk å engasjere publikum, med å få alle til å reise seg og danse med. De klarte ikke helt å få med seg mange av elevene og flere satt seg ned underveis. Alt i alt var det en grei konsert og jeg kir den terningskast 5.No tags yet.
bottom of page