top of page

Champions League er tilbake - del 2

Champions League utslagsrunde - del 2

Champions League er tilbake, men i motsetning til forrige uke, var det litt mer forutsigbart. Denne gangen var både Manchester City, og Bayern Munchen favoritter i kampene sine, og likevel presterte de på verdensklasse.

Tirsdagens kamper:

Chelsea 0 - 3 Bayern Munchen

Napoli 1 - 1 Barcelona

Onsdagens kamper:

Real Madrid 1 - 2 Manchester City

Lyon 1 - 0 Juventus

Rundens spiller

Rundens spiller er Manchester Citys Kevin de Bruyne. Midtbanespilleren viste oss enda en gang hvorfor han blir sett på som en av, eller kanskje, den beste midtbanespilleren i verden. Med sin nydelige målgivende til lagkamerat Jesus, og sitt ene mål, i tillegg til å kontrollere hele angrepet til Manchester City gjennom hele 90 minutter, ga han oss en “Man of the Match” prestasjon nok en gang.

Målscorere:

Det var mange målscorere denne runden også, de som scoret var:

Serge Gnabry > 2 mål - Bayern Munchen

Robert Lewandowski > 1 mål - Bayern Munchen

Dries Mertens > 1 mål - Napoli

Antoine Griezmann > 1 mål - FC Barcelona

Isco > 1 mål - Real Madrid

Gabriel Jesus > 1 mål - Manchester City

Kevin de Bruyne > 1 mål - Manchester City

Tousart > 1 mål - Olympique Lyon

Vi har blitt vant til at denne turneringen så langt i år har vist seg å være en turnering for underdogene, og vi var nødt til å se det igjen denne runden også. Vi så det nemlig i den franske byen Lyon.

Den franske klubben spilte en solid kamp, mot den italienske giganten Juventus, til tross for at klubben beste angrepsspiller, Memphis Depay er ute med skade.

det skjedde mye den kampen, men den endte med 1-0 seier til de franske, etter en scoring fra midtbanespilleren Tousart, i det 31’ minuttet.

Spennende dueller:

De bruyne mot Ramos

De Bruyne og City spilte denne kampen med en veldig annerledes plan og formasjon. De spilt med De Bruyne og Bernardo Silva på topp med jesus og Mahrez bak de. Tanken var at de skulle spille opp på De Bruyne eller Bernardo Silva sånn at de kunne trekke midtstopperne opp ved å holde på ballen slik at Mahrez og Jesus kunne løpe i bakrommet det var spennende å se De bruyne mot Ramos. Ramos blir sett på som en forsvarsspiller som har vært blant de beste i årevis og De bruyne som blir sett på som kanskje den beste midtbanespilleren i verden.

Gnabry mot Alonso

Gnabry scorer alltid i London! 2 mål på den tyske vingen Alonso klarte ikke å håndtere den lynraske tekniske vingen. Han ble tydelig frustrert over hvor samspilt Gnabry og Lewandowski er sammen da han i det 83. minutt pådro ett rødt kort etter å ha slått Lewandowski i ansiktet.


No tags yet.
bottom of page