top of page

Jumanji: The next level review

I dag med redaksjonen skal vi gå på kino å se hva slags nyheter vi anbefaler på kino. Vi bestemte oss å ta en nærmere titt på Jumanji: The next level. Vi kjøpte billetter å gikk til byen når vi var der skulle Bendick ha en kebab etter den så satt oss i salen å så på filmen.

Vi synes denne filmen var veldig bra og vi anbefaler denne kjempegode filmen på det høyeste. Denne filmen sin sjanger er komedie og action en fantastisk miks, akkurat type filmer vi liker. Den har skuespillere som Kevin Hart. Dwayne Johnson og Madison Iseman som er veldig gode skuespillere. Vi synes de 2 timene vi var på Kinoen for og se denne filmen var verdt det.

Filmen sin begynnelse var ganske bra, den begynte med at de fire ungdommene var hver for seg. Spencer som er hovedrollen i denne filmen var i New York og studerte der imens de andre var i hjembyen. Spencer skulle hjem til julen og det er der vennene er. De fire vennene avtalte å møte hverandre for og og snakke sammen på en cafe da Spencer kom hjem, alle var enige at de skulle møte hverandre. Når Spencer ikke møtte opp ble de tre vennene ble bekymret og gikk hjem til han for og sjekke om Spencer var der men det var han ikke. De hørte en dunkelyd som de har hørt før, den lyden har de ikke savnet. De fant ut at Spencer hadde dratt ned til Jumanji igjen. De tre ungdommene finner ut at de må dra ned der for og finne Spencer igjen, men drar med seg to andre. Vi synes innledningen til filmen var sykt bra, for da får vi se hvor karakterene har kommet i verden og vi blir kjent med noen nye folk samt Bestefaren til Spencer og en “venn av bestefaren”. Det som gjorde begynnelsen bra og var at de slengte inn humor i den.

Vi synes at Action og Komedie sjangeren passer perfekt til denne filmen siden de greier og ha scener der de blir jaget av en haug med aper og likevel gjøre det morsomt. Det som gjør denne filmen spesiell og er at de finner på ting vi aldri kan forutse og det synes vi var veldig bra og gøy. Skuespillerne som var med i denne filmen var veldig flinke og gjorde denne filmen bra. Det som gjør at filmen får en topp karakter er at vi kan ikke finne noe å pirke på,


No tags yet.
bottom of page