top of page

Spill fra 90-tallet

FIFA 95

FIFA 95 er et av de første spillene i FIFA-serien. Spillet er et fotballspill med en grafikk som var noe av det beste man kunne få tak i på den tiden. Det jeg liker best med dette spillet er de kreative feiringene spillerne gjør når de scorer mål. Derfor føle

r jeg at dette spillet fortjener terningkast 3.

Er du interessert i å få vite mer om dette spillet? Klikk på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=4hYcM_NUCE4

Winter Challenge 91

Dette er et fantastisk bra spill som gir deg mange forskjellige muligheter. Hvis du er en skikkelig tøffing, kan du for eksempel kjøre slalåm ned stupbratte bakker, du kan også kjøre bob-slede eller stå på langrenn. Men mulighetene stopper ikke der, du kan faktisk drive med skiskyting, og du kan til og med velge hvilket sted i verden du skal stå på ski. Dette spillet er som sagt bra og får terningkast 5.

Er du interessert i å få vite mer om dette spillet? Klikk på denne linken:

https://www.youtube.com/watch?v=4MqjdUmCpd8

Golden Eye 007

Dette er et brutalt skytespill der du spiller som James Bond som er ute på farefulle oppdrag. Grafikken er grei nok, av og til må man bruke fantasien. Man blir aldri lei av dette spillet fordi det dukker stadig opp nye utfordringer og ting å gjøre. Det går blant annet an å både kjøre tanks, fly og båt, men selve målet med spillet er å drepe de slemme KGB-agentene. Dette spillet her går for en svak sekser.

Er du interessert i å få vite mer om dette spillet? Klikk på denne linken:

https://www.youtube.com/watch?v=jOA9If9okCM

Civilization 2

Civilization 2 er et strategispill hvor man spiller etter tur. Det går ut på å bygge en sivilisasjon fra steinalderen og oppover. Du spiller mot mellom 3 til 7 datamaskinspillere som også bygger og utvikler sin sivilisasjon. De utforsker, lager nye byer og etter hvert lager hærer og kjemper mot andre. Det ble sluppet i 1996 og ble en stor hit.

Jeg syntes det ser ut som et veldig bra spill som kan utfordre deg og få deg til å tenke til tross for enkle kontroller og dårlig grafikk. Selv om det er gammelt er det fortsatt et bra spill for deg som liker strategi og logisk tenking. Dette spillet er bra nok til å få terningkast 5.

Er du interessert i å få vite mer om dette spillet? Klikk på denne linken:

https://www.youtube.com/watch?v=9XokQ-VDd88


No tags yet.
bottom of page