top of page

Future Stars - FIFA 20 Ultimate Team

Future Stars Fifa 20

En av de aller beste promoene i Fifa er at unge spillere med talent i ekte fotball og ikke nødvendigvis har så veldig gode kort på Fifa Ultimate team får et kort som på en måte spår hvor langt de kan nå og hvor gode de kan bli med at ferdighetene blir oppgradert til det de spår kan bli “primen” av karrieren dies. Dette er gøy for spillerne og de som spiller ultimate team, mange såkalte “gamere” er dette ofte favoritt promoen deres etter Team of The Year.

Spillere som Joao Felix, Rodrygo, Sandro Tonali og Mason Greenwood har alle fått et Future Stats kort. Designe på disse kortene er rosa, med eksplosive streker ut fra midten av kortet. Det kommer to forskjellige lag med disse kortene, et kom 31. januar, og det andre laget kommer 7. februar. Vi antar at spillere som Braut-Håland, Ernesto Valverde og Callum Hudson-Odoi kommer til å få et Future Stars kort.

Under denne promoen, kommer det mange forskjellige pakker, som er ute i en viss tid, og i en viss mengde. Disse kan man kjøpe med in-game penger, eller “fifa points”. Fifa points er noe du kan kjøpe med ekte penger, og de koster rundt 100 kr for 1000 fifa points. de forskjellige pakkene som kommer, er 50k pakker (1000 fifa points), 100k pakker (2000 fifa points) og 125k pakker (2500 fifa points).

Alle disse promoene er høydepunktet for alle youtubere og streamere. De bruker mye penger og åpner mange pakker. De lager også videoer hvor de tester spillerne og sier dies egen mening om hvor god de er og om de verdt å kjøpe for prisen de har.


No tags yet.
bottom of page