top of page

Gymsalen i friminuttet

Gymsalen i friminuttene

Sånn alle elevene på Storetveit har lyst til å bruke eller være i gymsalen i friminuttene, men lærerne lar oss ikke bruke den siden de sier det ikke er voksne til stede, så hvorfor kan bare ikke det være voksne i gymsalen da? Alle vil jo bruke gymsalen, så kan ikke bare lærerne være der da.

Siden vi vil bruke den for å slappe av, spille basket eller noe, og ha på litt musikk, men så ødelegger jo lærerne det for oss med å komme å si at vi ikke kan bruke den når de bare kan bli igjen resten av friminutte å passe på i stedet for å ødelegge for oss.

Og de sier jo det med at det ikke er inspeksjon i gymsalen på grunn at det er derfor vi ikke kan bruke den, men det er jo nesten aldri det ute heller å passer på, så hvorfor er det egentlig så farlig at vi bruker gymsalen.


No tags yet.
bottom of page