top of page

Jake Paul vs AnesonGib

Jake Paul vs Aneson Gib

Jake Paul og Aneson Gib er to youtube-stjerner som har kranglet lenge. De har bestemt seg for å avslutte denne kranglingen ved å ha en boksekamp. Denne kampen er inspirert av KSI og Logan Paul sin boksekamp i fjor. Jake Paul er Logan Paul sin lillebror og Jake har lyst å gi familien en ettertraktet seier etter at Logan Paul ikke greide å vinne over KSI selv om de har hatt to boksekamper allerede.

Deres boksekarriere

Jake Paul har allerede hatt en boksekamp mot Deji, KSI’s lillebror. De var på “undercardet” til den første boksekampen mellom Logan Paul og KSI. Anesongib var også på det samme “undercardet” og sloss mot Jay swingler. Begge de to youtube-stjernene vant sin kamper.

Om kampen

Denne boksekampen blir en av internettets største, etter KSI vs Logan Paul og vil ta plass 30. Januar i Miami. Den 8. Januar var den første pressekonferansen mellem de to “Youtube-stjernene”. Temperaturen var høy mellom dem og mange ser fram til en spennende kamp.

Aneson Gib

Aneson Gib blir trent av Vidal Riley sitt team, den samme treneren og det samme teamet som trente KSI til hans boksekamp. Han blir trent godt og vi ser frem til å se han i ringen.

Jake Paul

Det har kommet frem i medier at Jake Paul tar boksekampen veldig seriøst. Broren “Logan Paul” har snakket om hvor dedikert og seriøst Jake Paul tar kampen. Jake Paul har Shannon Briggs som hovedtrener, som er en stor profil innenfor bokseverden.


No tags yet.
bottom of page