top of page

Oppfordrer Ea Sports gambling til barn?

I Ea sports sine fifa titler så må du for å få et bra kort bruke penger på hvis du vil ha et veldig bra lag så må du bruke flere tusen kroner. Du kan få et bra lag i fifa uten bruke penger men da må du bruke metoder som du kan bli bannet fra så hvis du vil slippe å være bekymret over det hele tiden må du bruke penger. Når du bruker penger så må du ta fifa points ene dine å bruke de på packs der du ikke er garantert til å få noe som helst for eksempel så under en promo i spillet så brukte to av de største fifa stremersene over 1 og en halv million fifa points til sammen uten å få en toty som var det alle ville ha under dette in game eventet dette tilsvarer rundt 112 500 kr. De brukte over 100 000 uten å få noe som var vært noe særlig.

Å da kan du jo tenke deg at barn ser du fansy kortene å vil ha et å bruker pengene sine på packs der du har ekstremt dårlig sjanser på å få noe som får det til å være verdt det. Dette hørtes jo ut som gambling men ifølge ea sports er det noe de kaller “surprise mechanics“ ka de mener med dette vet ingen men de nekter på at de oppfordrer gambling til sine spillere.Belgia er det eneste landet som har sagt at dette er gambling for mindreårige og har dermed gjort at det nå er umulig å kjøpe fifa points der de mener at andre land bør følge til de gjør ultimate team moden deres 18+.

Nrk har også skrevet om dette problemet før der de skriver “Foreldre fortviler over pengepress i fotballspillet FIFA, som slippes denne uken. I over to år har Kulturdepartementet vurdert om Norge skal gjøre som andre europeiske land, og forby forundringspakkene i spillet.” når til og med nrk å andre store aviser mener at dette går under som gambling så tror du kanskje at ea sports sier seg enig men nei, i en artikkel fra ea sier de: "vi ser ikke på dette som gambling vi ser på det som kinder egg på en måte. Vi mener dette er et moralsk valg vi har tatt å ha dette i spillet.

så tenker jeg at dette burde blitt sett på som gambling, Ja men det er ikke sett på som det i norge enda så det nest beste er bare å holde seg unna å bruke ekte penger å skaffe seg in game coins på andre måter som ea kanskje ikke godt tar for det er bare å være forsiktig så blir du ikke bannet.


No tags yet.
bottom of page