top of page

De Største Norske Albumene i 2019

Arif i Waanderland - Arif

På dette albumet fortelles det både om oppveksten til Arif, historiene til hans far og mor, og hvordan det var for han å komme til Norge. Albumet varer i 41 minutter med tilsammen 13 sanger. Vi har selv ikke hørt så mye på dette albumet, men vet at det har fått mye god kritikk, og vi liker godt hans tidligere musikk som han har utgitt.

Sangen Waanderland er nok vår favoritt.

SAS PLUS SAS PUSSY - Karpe

Dette ganske spesielle albumet kom ut den 22. februar og overrasket mange. Det er nemlig bare èn sang, men med til sammen 16 forskjellige sanger på. Det er også små pauser inni sangen der du hører svak snakking. Sangen, eller “albumet” varer til sammen i ca. 30 minutter. Vi ble selv ganske overrasket over måten Karpe hadde valgt å lage dette albumet på, men vi var veldig positive til det. Deres beste sanger på albumet mener vi helt klart er “syreangrep” og “Moscot og dior”

GAME BOY - Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen er best kjent for sin festemusikk og liveopptredener. Sangene på albumet fra sommeren 2019 er intet unntak. Singlene “Game Boy” og “La meg være i fred” satte tonen for et album som har holdt tonen fra EP-en Fenomenet, mens roligere sanger som “Runde To” og “Det går bra” (med en feature fra Eirik Aas) viser at Kjartan kan mer enn å bare feste (noe innslaget hans på Neste Planet også viste).

Dolce Vita - Hester V75

Det tredje albumet til Hester V75 er det første albumet der kollektivet har trådt vekk fra den nesten hypnotiske kveldsvibben de to forrige har hatt. De to singlene “Vil Ha Mere” og “Sånn Eg Holder På” er to av de beste sangene på albumet, mens “Hemmelige Sone” og “Inni Meg Brenner” er mer følelsesmessige, og minner kanskje mer om Hester V75 sangene du har hørt før.

Diplomacy - Kakkmaddafakka

Diplomacy er det sjette albumet til Bergensbandet Kakkmaddafakka, som i likhet med Kjartan Lauritzen er kjent for sine fantastiske live-opptredener. Hvert av deres album har hatt en helt særegen stil, og det har også Diplomacy. 80-talls synth blandet med de klassiske Kakkmaddafakka lydene i tillegg skaper en helt egen lyd man ikke hører andre steder.


No tags yet.
bottom of page