top of page

Billige superstjerner


RB Salzburg

Red Bull Salzburg er den beste fotballklubben i Østerrike. I sesongen 2019720 er første gangen klubben har deltatt i Champions League. Der har ungguttene japanske Takumi Minamino og norske Erling Braut-Håland prestert bra, og hele verden har øynene på de. Storklubber som Liverpool, Manchester United, Dortmund, Manchester City, var favorittene, og det endte med at Liverpool vant kampen om Minamino, og Dortmund fikk tak i Håland.

Takumi Minamino (24)

Minamino storspilte i champions league og spesielt mot Liverpool, Klopp likte han veldig godt og endte opp med å signere han 1.Januar med en utkjøpsklausul på 86 millioner. Klopp har også sagt at han ber også om tålmodighet til Minamino sånn at han får tilpasse seg de nye forholdene. Liverpool signerte han ikke som et tredje-fjerdevalg han kan spille mange ulike posisjoner.

Erling Braut Håland (19)

Erling Braut Håland har spilt den siste sesongen for RB Salzburg og har vist at han er en stor trussel i angrep. Han var lenge toppscorer i Champions League helt til han ble tatt igjen av Robert Lewandowski. Han endte opp med 7 fulltreffere.

Erling Braut håland har bestemt at hans neste stoppested blir Tyskland. Han har skrevet under på en kontrakt til 2024 for Borussia Dortmund. Spissen har tidligere vært koblet til blant andre som manchester united og RB Leipzig.


No tags yet.
bottom of page