top of page

Vinneren av Logan Paul vs KSI!?


Lørdag 9.November i Los Angeles ble det skrevet historie innenfor boksing. To “youtubere”, kalt KSI og Logan Paul har lenge kranglet og bestemte seg for å gjøre opp i ringen aller først 25.August i fjor. Den kampen endte uavgjort, og derfor bestemte de seg for å ha enda en kamp, og den ble utspilt 9. November i år.

KSI vant kampen som ble omtalt av en av de aller største hendelsene i internett-boksehistorie noen gang.

KSI vant etter poengutdeling ettersom at ingen ble “knocket ut” i løpet av de 6 rundene som varte tre minutter hver. Den ene dommeren ga Logan Paul 56-poeng og KSI 55-poeng, mens den andre dommeren ga Logan Paul 54 poeng og KSI 57 poeng, og den tredje og siste dommeren ga 56 poeng til KSI og 55 poeng til Logan Paul. Altså KSI vant, ettersom 2 av 3 dommere ga poengutdeling i favør til han.

Det har vært mye spekulasjon etter boksekampen, og om dommeren gjorde feil. Spesielt i Logan Paul-leiren. Logan Paul har kommet ut i media og sagt at dommeren gjorde en feil avgjørelse som gjorde at KSI vant kampen. Han har også selv uttalt at han følte seg som en vinner etter kampen. I runde 3 fikk Logan Paul en “uppercut” som kunne blitt avgjørende på briten, som kunne ført til en ren knockout, men Logan gjorde tre ulovlige slag etter “uppercuten” som gjorde at dommeren tok vekk to poeng av Logan. Dette gjorde at han tapte runden og det ville mest sannsynlig blitt uavgjort om poengene ikke hadde blitt trukket. Uansett, har dette bare blitt ledd av fra alle eksperter. Mest sannsynlig hadde ikke KSI blitt “knocket ut” av bare det første slaget (som ikke var ulovlig) og siden Logan Paul følger opp med tre ulovlige og ufine slag etter “uppercutten”, er det det som fører til knockdownen. Knockdownen ble til og med tellende, men han mistet to poeng. Altså, det samme som å miste 0 poeng for tre ulovlige slag. Logan Paul sine ulovlige slag var faktisk så alvorlige at han kunne blitt diskvalifisert om KSI måtte ha kastet inn håndkle av de ulovlige slagene.

I ettertid av kampen, har både Logan Paul og KSI uttalt seg. KSI sier at han er en verdig vinner og at Logan Paul ikke har noe å klage over, pga de ulovlige slagene. Logan Paul derimot har lagt inn en klage på kampen, denne vil etter alle solemerker bli ignorert helt og KSI vil være den regjerende boksemesteren i youtube-verdenen.No tags yet.
bottom of page