top of page

Matchday 4 - Din Ukentlige Oppdatering


Nok en gang har det blitt spilt en ny runde med Champions League, og denne runden var ikke noe annet enn spennende og uforutsigbar. Som vanlig så skal vi oppdatere deg med rundens spiller, rundens mål, kampoppsettet, toppscorer og ikke minst; vårt favoritt-høydepunkt.

Tirsdagens kamper:

Gruppe E

Liverpool 2 - 1 Genk

Napoli 1 - 1 RB Salzburg

Gruppe F

Barcelona 0 - 0 Slavia Praha

Borussia Dortmund 3 - 2 Inter

Gruppe G

Zenit 0 - 2 RB Leipzig

Lyon 3 - 1 Sl Benfica

Gruppe H

Ajax 4 - 4 Chelsea

Valencia 4 - 1 Lille

Onsdagens kamper:

Gruppe A:

Real Madrid 6 - 0 Galatasaray

Paris Saint-Germain 1 - 0 club Brugge

Gruppe B:

Bayern Munchen 2 - 0 Olympiakos

Crvena Zvezda 0 - 4 Tottenham

Gruppe C:

Atalanta 1 - 1 Manchester City

Dinamo Zagreb 3 - 3 Shakhtar Donetsk

Gruppe D:

Lokomotiv Moskva 1 - 2 Juventus

Bayer Leverkusen 2 - 1 Atletico Madrid

Det var mange spennende og overraskende kamper, de tre rareste kampene var Barcelona - Slavia Praha, Chelsea - Ajax og

I Manchester City - Atalanta så tok city ledelsen tidlig i kampen med en frekk hælpasning fra Gabriel Jesus til Sterling. Det er ikke så mye som skjer resten av 1 omgang unntatt at City fikk et straffespark og bommet. Tidlig i 2 omgang ble Ederson skadet og Bravo måtte inn for han, 3 minutter senere utligner Atlanta! I det 81 minutt får Bravo rødt kort etter å ha klippet ned Ilicic og Høyrebacken Kyle Walker må ta på seg keeperdrakten! City drøyer og klarer å få med seg ett poeng videre.

I kampen mellom Chelsea og Ajax, var det mange ting som fansen klagde over, og ikke likte. Etter kun to minutter, hadde ungguten Tammy Abraham klart å sette ballen i feil mål, og ga bortelaget en tidlig ledelse. Men kun to minutter senere satte italieneren Jorginho inn en straffe. Kampen var jevn, og spennende, men Ajax var det bedre laget og Promes scorte etter drøye 20 min. 15 minutter senere fikk Ziyech og Ajax et frispark nesten på dødlinjen, ingen hadde trodd at han skulle gå for mål, men han skjøt ballen over alle spillerne, og traff bakerste stolpe, så på returen traff ballen i ansiktet på Chelsea-keeperen idet han slengte seg, og han headet ballen inn i eget nett. I andre omgang scoret Ajax 1, og senere fikk de to røde kort på to minutter, Chelsea klarte å sette 3 mål bak Andre Onana, og kampen endte 4-4.

I Real Madrid - Galatasaray så startet de med unggutten Rodrygo på høyrekanten. Han startet kampen med et brak, da han scoret 2 mål på 7 minutter, begge mål med assist fra med-brasilianer Marcelo. Etter 14 minutter fikk Real Madrid straffe, og hvis Rodrygo hadde tatt den og scoret, han hadde satt en ny Champions League rekord med raskeste hat-trick i en Champions League kamp. Etter litt om og men, endte det med at Sergio Ramos var den som tok straffen, og han chippet elegant ballen i midten av målet. Rodrygo klarte likevel å score et siste mål for å fullføre hat-tricken sin i det 92. minuttet. Real Madrid hadde full kontroll gjennom hele kampen, og vant med solide 6(!)-0. De var så solide, at Galatasaray sin første sjanse var i det 79. minuttet, og det var en slapp heading midt på keeperen.

Det er fortsatt to kamper igjen for alle lagene, og vi gleder oss veldig til de, og vi håper du kommer tilbake neste uke for en ny oppdatering.


No tags yet.
bottom of page