top of page

****** Dritt bygg


Det er mange som klager på dårlig luft i gymsalen. Det er ofte dårlig luft og en ganske så ekkel lukt i gymbygget på storetveit skole. Dette er noe som gjør det kvalmende å ha gym.Dette burde skolestyret gjøre noe med!

Det er også ganske urovekkende at gymbygget åpnet igjen en uke etter det ble stengt av, grunnet at det var falleferdig. Noe annet som er ganske dumt med gymbygget, er at det har tatt mange måneder å pusse opp garderoben som er oppe. Dette fører til at to og to klasser må skifte sammen i en ganske så liten garderobe. For det første er det trangt, og for det andre er det mange som ikke liker å vise kroppen sin til elever de ikke kjenner så godt.

Dette sa Lars (avdelingsleder for 9. Trinn på storetveit skole):

Garderoben skulle egentlig ha vært ferdig før høstferien. Den er enda ikke ferdig på grunn av arbeideren fikk for dårlig betalt. Dette foretaket at arbeiderne jobber sakte. Den rare lukten kan skyldes at dette er et svært gammelt bygg og fukt i veggene, men dette er ikke noe Bergen kommune vil gjøre noe med før rivning av hele bygget.

Gymbygget er 50 år

Emil Veland

Nikolas Eide


No tags yet.
bottom of page