top of page

Ny Fortnite sesong!! Helt nytt "map"!


Fortnite er et animert barnevennlig skytespill som har vært populært i hele verden.

I Fortnite er det to forskjellige spillmoduser du kan spille, det er Save The World, og Battle Royale. Save The World har vært ute i mangen år, og koster 384 kr på playstation. Battle Royale er foreløpig en “early access”, og det kom ut i oktober i 2017. Siden har de utviklet seg til et av de største spillene i verden, med oppdateringer hver torsdag, som de har brukt til å fjerne og legge til våpen, samt masse annet. I tillegg så er det gratis å laste ned på alle plattformer, og dette har vært revolusjonerende for spillverden. Likevel har skaperne av Fortnite, Epic Games, tjent seg søkkrike av å selge V-bucks, som er valutaen i spillet.

Nytt map

Fortnite har nå fått et helt nytt “map”, som er tilgjengelig nå. “Mapet “ har samme form som det har hatt hele tiden, men den har fått helt nye byer. I tillegg er alle stedene man ikke har utforsket enda et stort spørsmålstegn over seg. På denne måten oppfordrer Epic Games, lagerne av fortnite, spillerne sine til å utforske arenaen. Det at Epic Games har forandret arenaen man spiller fortnite på og at de på en måte har startet fortnite på nytt, bare som et nytt kapittel, har laget mye “hype” for spillet, og fått folk som egentlig hadde sluttet å spille det for noen år siden til å prøve det ut på nytt. Å lage en ny arena eller “map var et vanvittig lurt trekk av Epic Games.

På sist søndag var det “event” som skulle endre hele Fortnite. Det På sist søndag var det “event” som skulle endre hele Fortnite. Det mange ikke forventet var at alt endte med et svart hull og at det skulle være slutten på dataspillet Fortnite. Dette var et strategisk trekk av Epic Games. Dette var ekstremt bra markedsføring av selskapet. Aviser over hele verden har skrevet om “det svarte hullet” og at det kunne være slutten på Fortnite. Dette har gjort at spillet har fått mye oppmerksomhet blant unge og voksne. Spillet har fått mange nye spillere og har fått bra kritikk etter spillet kom tilbake sist Tirsdag.

Hva er nytt i Fortnite kapittel 2?

Fortnite er tilbake med sesong nr. 11 og nytt kapittel. Det er veldig mye nytt med fortnite.

Det er noe av det som er nytt ved fortnite:

  • nytt map - Nye steder du kan besøke

  • motorbåter - den nye motorbåten kan spillere kjøre gjennom store deler av det nye kartet.

  • svømming - Nå kan du svømme i sjø og elver i Fortnite

  • fisking - Nå kan man fiske etter våpen eller fisk (som gir healing) med en fiskestang

  • bandasje kanoner- Man kan skyte bandasjer på seg selv og andre for å helbrede

  • flere gjemmesteder - Buskene har blitt mye større det har og kommet nye

  • eksploderte gasstanker - containere som man kan gjemme seg i.

  • Lettere å starte et nytt spill- Det er ikke lenger nødvendig å dra tilbake til lobbyen før du søker om et nytt spill. Om du dør kan du bare trykke rett på «fortsett» for å hoppe inn i en ny omgang. Effektivt og enkelt

  • blå kister - disse kistene er ekstra sjelden og gir deg bedre våpen

  • nytt xp-system - Det har kommet en nytt xp-system og medaljesystem som gjør det lettere for, spesielt passive spillere, å få xp og på den måten gjør det lettere å levle opp “battlepasset”No tags yet.
bottom of page