top of page

Karrieremodus i Fifa 20


Nå skal vi snakke om den skuffende modusen som heter karrieremodus i Fifa 20. For de som ikke vet hva denne modusen er så er de en modus som lar deg enten lage din egen spiller og starte en karriere for deg selv eller være en trener for en klubb og bygge den opp.

EA sport har snakket stort om denne modusen i år ,men Fifa 20 sin karrieremodus har mange downfalls. For eksempel at lagene starter ikke med deres sterkeste lagoppstilling og tabellene er urealistisk og har tekniske problemer og dette er bare noen av de få irriterende problemene de har greid å gjøre i år.

De største klubbene for eksempel Liverpool og Manchester City ender opp i bunnen av ligaen og starter med et dårlig starter lag med reserve spillerne deres istedenfor de beste. Vi har aldri sett noe verre den dette.

Her ser du noen eksempler på tabellen da vi prøvde denne skuffende modusen ut. Her ser du at Liverpool endte opp på toppen og Manchester United på 3, men hvor er de andre topplagene? Disse tabellene nedenfor er jo helt urealistisk

Her er enda et problem som har oppstått i karrieremodus når du skal redigere spillere, for eksempel bytte sko og spilleren din er 73 rated midtbane som kan spille angripende midtbane, defensiv midtbane og midtbanespiller, da vi byttet sko på denne spilleren og gikk tilbake på han så var han ikke lengre 73 rated og han var heller ikke cm han ble nesten en helt ny spiller. Spilleren vi bare byttet sko på ble til en 72 rated cam som bare kunne spille cam. Dette blir for dumt.

Dette er ikke et så stort problem men når man går inn i matchen og inn på innstillinger der man kan skifte på tiden og været, der får man ikke lov og gjøre det siden. Vi synes dette blir for dumt siden ingen har lyst og spille i regnet eller på en stadium der man har skygge over halve(skyggen i dette spillet er for mørk at man ikke kan se kor du løper nesten), derfor syntes vi de burde åpnet innstillingen sånn vi kan skifte på det.

Vi oppdaget også at spillerne spør om det samme spørsmålet om igjen og om igjen, dette blir ikke så gøy over lengre tid hvis det bare er det samme hele tiden. Spillerne spør om spilletid og så når de går ut på banen og blir for eksempel skadet så sier de tilbake til manageren at “jeg er så frustrert at jeg spilte og ble skadet selvom jeg ikke spurte om og spille”. Dette er dumt siden da mister vi poeng i manager karrieren vår.

Vi håper sterkt at EA fikser disse probleme snart og at karrieremodusen blir like bra som de sa det skulle bli veldig snart.


No tags yet.
bottom of page