top of page

Julebrus drikking


I denne ukens utgave av mat kritikerne så skal vi smake på forskjellige julebrus fra 4 alminnelige produsenter dette blir litt av en test for smaksløkene våre. Vi har besluttet å gi de en karakter av 6 i tillegg til den normale oppsummeringen av smakene og konsistensen.

Kiwi Sin egen julebrus

Da starter vi våre vurderinger med Kiwi sin julebrus.

Den hadde en rar konsistens. De hadde ikke en god smak over hele reisen. De hadde på en eller annen måte å glemme å tilsette smaken. Å ikke for å snakke om smaken kunne like godt kjøpt en ukes gammelt vann fra vasken.Alt for dårlig for mine smaksløker. Jeg gir denne Karakteren 2

Hamar og lillehammer julebrus

Den andre er på tross av våre forventninger mye bedre enn Kiwi sin dette er bort imot noe av det beste vi noen gang har drukket. Jeg kunne kjenne smaksløkene juble å vri seg rundt i glede. Denne julebrusen var meget god. Konsistensen føltes som en brus fra himmelen. Hadde jeg smakt på dette i en blindtest hadde jeg tenkt det var en gourmet jule brus men den var ikke rød som julebrus skal være.

Dette gir jeg karakteren 5

Rema 1000 sin egen julebrus

Etter de 2 andre veldig forskjellige forsøkene på julebrus gir vi Rema et forsøk vi hadde et lite håp men da vi drakk litt forsvant alt av håp og matlyst. Et mer tragisk forsøk har vi aldri smakt (unntatt kiwi) etter dette hadde vi egentlig ikke lyst å smake på det mer i det hele tatt. Etter en stund innså vi det er det som er jobben vår så drakk fra den smakløse julebrusen det var helt lik som kiwi sitt bare alt det dårlige forsterket Alt tatt i betraktning en veldig stor skuffelse.

Denne gir vi karakteren 2.

Hansa

Nå til den som var mest fortreffelig av de: Hansa. Jeg kan faktisk ikke klage på den, den smakte helt fortreffelig farge,smak,kullsyre alt smakte fantastisk. det var en god balanse av alle smakene hva mer kan du spørre om fra en dagligvarebutikk. Det har vært en lang og ikke så hyggelig aften men vi har nok klart å overleve på grunn av denne brusen. karakter 6

Oppsummering

Dette har ikke vært en hyggelig aften men det er som det er nå er der for sent å gjøre noe med det nå. Alt i alt så har vi faktisk bare to drikkbare julebrus fra matvarekjedene å de var Hansa og Hamar Lillehammer julebrus. De to andre var helt ubrukelig. Dette vil vi nok ikke gjøre igjen etter denne massakren av smaksløkene våre fra Kiwi og Rema.


No tags yet.
bottom of page