top of page

Hvilke tradisjonelle julegodter liker ungdommer best?


Vi spurte 50 engasjerte skoleelever om hvilke jule produkt de liker best i de forskjellige matvaregruppene. Det viser seg at det er ganske så enorme forskjeller på disse forskjellige julevarene. Og det er heller ingen hemmelighet at de varene vi personlig liker best kom godt ut av denne undersøkelsen. Her er resultatene!!:

Når det kommer til den ettertraktede julemiddagen ser vi tydelig at pinnekjøtt som er vanligst i Bergen, også er det folk liker aller best. Det skal også sies at det var bare lyshårede østlendinger som foretrakk ribbe på julaften.

Når alle sitter seg ned i sofaen på en mørk julekveld så ser man ganske tydelig at pepperkake er det som blir aller mest spist.Vi tror at resultatet ble slik fordi pepperkaker er mer tradisjonelt enn kakemenn og familien lager det gjerne sammen.

Til slutt må vi ta en nøye titt på det alle gleder seg til skal komme i butikkene, nemlig den fabelaktige julebrusen. Det er nemlig slik at de produserer både en rød og en BRUN julebrus.

Når vi ser på undersøkelsen vi har utført ser vi en tydelig og EKSTREM forskjell på de to produktene. Vi fra media synes ikke det var noen stor overraskelse at den røde julebrusen kommer best ut av dette. Det er nemlig rødt og ikke brunt folk synes er den fargen som minner mest om jul, og det er vi helt enig i.

Hva syntes DU er best av disse julevarene?

No tags yet.
bottom of page