top of page

Team Of The Year


Team Of The Year

Nylig var det fremstilling av det nye “team of the year” laget. Forsvarer besto av Alisson, Marcelo, Van Dijk, Ramos og Mathijs de Ligt. Midtbanen var Modric, De Jong og Hazard og angrepet inneholdt Ronaldo, Messi og Mbappe. Det har allerede vært en annen utdeling av årets spiller, men det var i Champions League, og den vant Virgil van Dijk. Denne utdelingen var fra alle turneringer, både internasjonalt og for klubblag, og der var det Lionel Messi som kom ut triumferende.

Keeper:

Alisson - han var desidert den beste keeperen i fjorårets sesong. Han vant Golden glove i Champions League, Premier League og Copa America. I tillegg vant han Champions League med Liverpool og Copa America med Brasil

Forsvaret:

Ramos - Ramos har vært blant de beste spillerne 9 av de siste 10 årene. Han har holdt seg i god form, og vist et høyt nivå i både Real Madrid og Spania. Likevel er det tydelig å se at han har blitt litt dårligere med årene, men vi håper å se et par år til fra spanjolen.

Virgil van Dijk - Virgil van Dijk har vært en kjempe for både Liverpool og Nederland. Han var den store stjernen i Liverpools Champions League og Premier League kampanje. Han vant årets spiller i Premier League, og i verden. Han tok også Nederland til en andreplass i Nations League, og andre plass for Liverpool i Premier League.

Mathijs de Ligt - Unggutten fra Nederland var en gigant i fjorårets Champions League kampanje. Han tok verden med storm i debutsesongen sin i mesterligaen. Dessverre røk han og det sensasjonelle Ajax laget ut mot tottenham, på hjemmebane. Han var også en av stjernespillerne for Nederland i Nations League, og vi kan garantere at dette er bare begynnelsen på en stor, ny spiller.

Marcelo - Marcelo er en venstreback fra Brasil, som har strålt i Real Madrid. Han har vunnet Champions League 4 ganger. Alt i alt har han 13 trofeer i sitt navn, alle vunnet etter han ankom “de hvite” i 2006.

Midtbanen:

Modric - Modric hadde et utrolig bra år for både klubblag og landslag i fjor. Modric vant ballon d`or, tok Kroatia til VM finalen som kaptein og han vant Champions League 3 år på rad. I år har han ikke vært like god, men han er en midtbane i verdensklasse som han har bevist etter at Real Madrid hentet han fra Tottenham i 2012.

Hazard - Hazard var og har vært Chelsea sin nøkkelspiller og han har blitt regnet som en av Premier Leagues topp 3 beste spillere de siste årene. Han utgjorde en stor forskjell i fjor årets Europa League finale. Chelsea slo Arsenal 4-1, Hazard var veldig involvert i spillet fremover og hadde flere mål involveringer og ble kåret til den beste spilleren i Europa League. Det var det siste han gjorde for Chelsea, Hazard signerte for Real Madrid i sommer. Han har ikke helt fått vist seg fra sin beste side i Real Madrid enda.

De Jong - De Jong er verdens største defensive midtbanetalent, han storspilte for Ajax i den sensasjonelle sesongen deres i fjor. Barcelona kjøpte han denne sommeren og det er ikke noe de angrer på for å si det sånn. Han har briljert på midtbanen for de allerede.

Angrepet:

Ronaldo - Han vært en stjerne de siste 12 årene, han har vunnet ballon d`or 5 ganger. Ronaldo er en av de som har blitt trukket mest til team of the year. I år så har han spilt ganske bra. Stjernespilleren dukket likevel ikke opp til seremonien og fremvisningen av årets lag.

Messi - Messi akkurat som Ronaldo har han vunnet ballon d`or 5 ganger og vært med i nesten alle team of the year. Messi har vært med å vunnet 2 av de siste la liga og 2 av de siste copa del rey. Messi er kanskje den beste som noen gang har spilt i la liga og er derfor med i team of the year.

Mbappé - Mbappé er definitivt en av de beste på PSG. Han var med å vinne i VM finalen 2018 mot kroatia der de vant 4 - 2. Han hadde et mål i det 65 minuttet. Mbappé er bare 20 år og Han ble også kåret til mesterskapets beste unge spiller.

Manager:

Jürgen Klopp - Klopp kom i 2015 til et svekket Liverpool lag. Måten han har brakt Liverpool, tilbake til toppen er sensasjonell, og han har vist gang på gang med sine briljante signeringer at han er en manager i verdensklasse.No tags yet.
bottom of page