top of page

Skaperne bak FIFA


FIFA eller Federation Internationale de Football Association. Det er et tv-spill som har vart i mange år. Det første spillet kom i 1993, og siden har det kommet et nytt spill i året.

Fifa ambassadører

  • Virgil van Dijk (CB) – Liverpool FC (Nederland) – DOB: Juli 8, 1991.

  • Jadon Sancho (RM) – Borussia Dortmund (England) – DOB: Mars 25, 2000.

  • Vinícius Jr (RM) – Real Madrid (Brasil) – DOB: Juli 12, 2000.

Fifa 2020 ambassadør figurer og bilder er tilgjengelige på fifa menyer og skjermer, sammen med Zinedine Zidane (som er Ultimate team cover star). Bildene deres vil inneholde mer i Ultimate Team som for eksempel pakkedeksler, spillmodus skjermer og etc.

EA

Selskapet som har laget de berømte FIFA-spillene heter EA - Electronic Art. De har laget mange andre spill også, som APEX Legends og Battlefield. Grafikken har utviklet seg mye gjennom de siste årene, og der er selskapet blant de største. De har en middels stor konkurrent, som heter PES evolution.

Fifa 1993-2020

Fifa har utviklet seg mye de siste 27 årene - fra å se ut som et spill som hører hjemme på 123spillno, til et høykvalitets 4K spill der spillerne ser ut som ekte mennesker. Det har blitt sluppet til sammen 26 forskjellige spill og de kommer nå ut med sitt 27ende.No tags yet.
bottom of page