top of page

Ostehornsmaking!


I denne ukens utgave av mat kritikerne så skal vi smake på forskjellige ostehorn fra 4 almindelige butikker dette blir litt av en test for smaksløkene våre. Vi har besluttet å gi de en karakter av 6 i tillegg til den normale oppsumerinmgen av smakene og konsistensen.

Kiwi

Da starter vi våre vurderinger med Kiwi sitt ostehorn.

Det hadde en bløt og tørr konsistens. De var for inkompetente for å fordele osten over hele overflaten. De hadde på en eller annen måte å glemme å krydre det ordentlig. Å ikke snakke om smaken kunne like godt kjøpt et ukes gammelt brød Tørt lite ostesmak ingen krydder og ble sikkert laget for en uke eller to siden Alt for dårlig for mine smaksløker. Jeg gir denne Karakteren 2

Bunnpris

Den andre er på tross av våre forventninger meget mye verre enn Kiwi sin dette er bort imot noe av de verste vi noen gang har sett eller spist. Jeg kunne kjenne smaksløkene prøve å vri seg unna fra ostehornet dette var meget dårlig. Konsistensen var fuktig føltes som en svamp hadde ikke gitt dette til hunden min en gang. Hadde jeg smakt på dette i en blindtest hadde jeg tenkt det var en svamp det smakte jo ikke ost eller brød eller noe bare en våt svamp.

Dette gir jeg karakteren 1

Rema 1000

Etter de 2 andre mislige forsøkene på et ostehorn gir vi Rema et forsøk vi hadde et lite håp men da vi så det forsvant alt av håp og matlyst. Et mer tragisk forsøk har vi aldri sett (unntatt Bunnpris) etter dette hadde vi egentlig ikke lyst å smake på det i det hele tatt. Etter en stund innså vi det er det som er jobben vår så bet i det tøre ostehornet det var helt lik som kiwi sitt tørt, gammelt, lite ost og ingen krydder. Alt tatt i betraktning en veldig stor skuffelse.

Denne gir vi karakteren 2.

Meny

Nå til den som var mest fortreffelig av de Meny jeg kan faktisk ikke klage på den den smakte helt fortreffelig sprø krydret og smakte faktisk ost men ikke for mye en god balanse av alle smakene fortsatt varm etter ovnen ka mer kan du spørre om fra en dagligvarebutikk. Det har vært langt fra en hyggelig aften men vi har nok klart å overleve det blir nok ikke en til av på en stund dette har ikke vært en hyggelig aften det må jeg bare understreke. Karakter 5

Oppsummering

Dette har ikke vært en hyggelig aften men det er som det er det og det er for sent å gjøre noe med det nå alt i alt så har vi faktisk bare en matvarekjede med et spiselig ostehorn og det er meny. Vi har også rangert de i følgende rekkefølge 4. Bunnpris tørt nesten ingen ost 3. Rema god ostesmak men veldig lite ost og ingen kryder 2.kiwi tørt kjedelig lite ost ingen krydder også til vinneren vår 1.Meny de har alt man kan ønske på et butikk ostehorn og litt ekstra veldig bra Meny.


No tags yet.
bottom of page