top of page

Hvem vinner Premier League 2019/2020!!?? - Tabelltips og mer


Premier League Tabelltips 2019/2020

 1. Manchester city

 2. Liverpool

 3. Tottenham

 4. Manchester United

 5. Arsenal

 6. Wolves

 7. Chelsea

 8. Everton

 9. Leicester

 10. West Ham

 11. Burnley

 12. Bournemouth

 13. Brighton

 14. Crystal Palace

 15. Watford

 16. Norwic

 17. Southampton

 18. Watford

 19. Newcastle

 20. Sheffield United


Hvem kommer på de fire høyeste plassene?

Akkurat som i fjor, tror vi at Manchester City vinner ligaen nok en gang. Manchester city har det siste tiåret utviklet et utrolig sterkt lag med stor bredde, høyt toppnivå og masse potensial. Og når man har en benk som kunne kommet inn å forsterket førstelaget til nesten samtlige av de andre lagene Premier League blir Manchester City et naturlig lag å gjette til å bli årets vinnere av Premier League.

Liverpool ble nummer 2 i fjor, det tror vi at de gjør denne sesongen også. I fjor skilte det bare ett poeng mellom Liverpool og Manchester City, avstanden mellom de to lagene blir nok ikke lite liten i år, men vi tror Liverpool vil komme som nr.2 i år også. I tillegg valgte Liverpool å ikke hente noen nye spillere dette overgangsvinduet og heller satse på sine egne spillere i motsetning til de andre “top 6 lagene”. Vi tror Liverpool havner rundt 10 poeng bak Manchester City.

Tottenham var i store deler av fjorårets sesong like bak rotteracet mellom Manchester City og Liverpool før de hadde en liten kollaps hvor de mistet mange poeng og endte på fjerdeplass.

Det som skilte Tottenham fra de andre “topp 6 lagene” forrige sesong var at de valgte å ikke kjøpe noen spillere i hverken sommervinduet eller vintervinduet. Dette kan ha vært en liten årsak til den lille kollapsen. Nå derimot har de forsterket seg stort og bra med bl.a. rekord signeringene Tanguy Ndombele og Lo Celso. De er begge unge og har et veldig stort potensial. tillegg har de forsterket venstrebacken sin med unggutten Ryan Sesongen. Med disse nye spillerne, og en Harry Kane med skuddfoten på plass hadde det ikke overrasket oss om Tottenham kommer foran Liverpool, men vi tror at Tottenham kommer på en sterk 3.plass rett bak Liverpool.

På 4.plass tror vi Manchester United ender. Etter at Ole Gunnar Solskjær tok over Manchester United har han bestemt seg for å satse ungt og britisk, noe man har lagt merke til på overgangsvinduet. Man.Utd har forsterket seg utrolig sterkt i forsvaret med signeringene Aaron Wan Bissaka og Harry Maguire, men det store spørsmålstegnet er det offensive. Har Marcus Rashford og Martial i seg over 40 mål i en sesong? Og greier Daniel James å prestere? om det funker offensivt og Manchester United greier å låse forsvaret tror vi at de også kan være med å kjempe med Liverpool og Tottenham om de tre plassene under Manchester City.

Hvem blir årets toppscorer i Premier League?

Vi tror at Raheem Sterling kommer til å bli årets toppscorer. Han har scoret 5 mål på 3 kamper, City har 35 kamper igjen og om Sterling greier å holde på scoringsformen har han en stor sjanse på å bli årets toppscorer.

Hvem rykker ned i årets sesong?

Hvert år er det tre lag som rykker ned, og i årets sesong tror vi Sheffield United, Newcastle og Watford. Vi mener Sheffield United har for dårlig stall, og at de ikke kommer til å imponere i årets sesong. De har det unge talentet Morrison som kan imponere denne sesongen, men vi tror de ender opp helt nederst på tabellen i denne sesongen.

Vi tror Newcastle ender opp på 19. plass denne sesongen ettersom en svak åpning denne sesongen. Både tap mot Arsenal og Norwich tror vi Steve Bruce sitt mannskap kommer til å svikte i årets sesong. Steve Bruce er kjent for å rykke opp og rykke ned, og i årets sesong tror vi at det blir nedrykk for Newcastle.

Under litt tvil tror vi Watford ender opp på 18. plass. De har hatt en ekstrem svak åpning i denne sesongen etter tap mot Brighton, Everton og West-Ham. De har ikke imponert noen med -6 i målforskjell etter 3 kamper spilt. Vi tror at Watford får den sure 18. plassen denne sesongen.

Hvem blir årets spiller i Premier League?

Jeg tror det blir ganske jevnt mellom Kevin De Bruyne, Virgil Van Dijk, Raheem Sterling, Harry Kane og Sadio Mane. Alle de fem er veldig gode på forskjellige ting. Virgil Van Dijk er skikkelig stabil og virkelig et mareritt å møte for en spiss, han gikk hele forrige sesong uten å bli driblet en gang. I tillegg er han veldig målfarlig på corner. Han vant årets spiller i forrige sesong. Kevin De Bruyne er en komplett midtbanespiller som storspiller for city på midtbanen. Raheem Sterling er også en kandidat han er rask, teknisk og har begynt å score en del mål, han vant årets yngste spiller i fjor. han er viktig for Manchester City. Harry Kane er etter min mening den beste i premier league til å avslutte. Han er ikke særlig rask, men har god fysikk og skyter hardt og veldig presist. Sadio Mane er en utrolig kjapp ving for Liverpool og er alltid en trussel for forsvarsspillere.

Hvem får årets gjennombrudd i Premier League?

Teemu Pukki

Teemu Pukki er en finsk fotballspiller som spiller på Norwich City, det var ingen som forutså at han ville bli toppscorer sammen med Raheem Sterling med 5 mål etter de tre første kampene. Han fikk 29 mål i championship i fjor og ligger godt an til å gjøre det like bra i år. Vi får se hvordan det går videre med underdoggen og håper han får en spennende sesong med mange mål.

Hvilket lag skuffer mest?

Watford

I fjorårets Premier League landet Watford på en 14 plass på slutten av sesongen, mens hittil i år ligger de på siste plass. I år har de tapt alle de 3 kampene de har spilt hittil, ulikt alle andre, og har en målforskjell på -6. Watford tapte 3-0 mot Brighton på hjemmebanen Vicarage Road. Så vant Everton 1-0 mot Watford på hjemmebane. På Lørdag tapte Watford på hjemmebane igjen, 3-1 til West Ham.


No tags yet.
bottom of page