Facebook-virus


I det siste har mange opplevd hacking på Facebook. Hackerne sender en link på messenger hvor de sier at det inneholder en video eller bilde av deg. For å se videoen/bilde ber de deg om å skrive inn facebook-brukernavn og passordet ditt i et falsk innlogging skjema. Når du gjør dette har hackerne tilgang til Facebook-brukeren din og sender viruset videre til alle vennene dine. Hackerne har da tilgang til all informasjon som ligger lagret på din facebook konto.

HVIS DU MOTTAR DENNE MELDINGEN HAR VENNEN DIN BLITT HACKET. IKKE TRYKK PÅ LINKEN! OG HVERTFALL IKKE LOGG INN!!!!!!!!!!!!!!


No tags yet.