top of page

Manchester City Vinner av Premier League


Manchester City vant i går Premier League etter at de vant 4-1 mot brighton. De trengte kun å vinne gårsdagens kamp for å få tittelen levert. De vant med kun ett poeng mer enn rivalen liverpool. Liverpool fikk 97 poeng men Manchester City fikk 98 poeng

De vant 32 kamper. Det fikk 4 tap og 2 uavgjort og de scoret 72 mål og hadde 22 clean sheet

Sesongen var ikke lett for City til jul. Når de hadde spilt halvparten av kampene var city 7 poeng bak Liverpool og det har aldri skjedd at et lag som leder til jul at de taper helt slutt. De fikk selv ikke den beste starten etter jul med med tap mot Leicester og mot chelsea. Selv Om Liverpool ikke tapte så spilte de veldig mange uavgjorte kamper så derfor vant City Premier league.


No tags yet.
bottom of page