top of page

Champions League finale 2k19


For første gang gjennom tidene har Tottenham Hotspur FC kjempet seg hele veien til finalen i Champions League. Etter å ligget under 1-0 fra første oppgjør, å slippe inn to mål på bortebane tar Lucas Moura grep og scorer hat-trick i de siste 45 minuttene. Siste målet ble scoret i det 96. minutt.

Tottenham har slått ut Ajax, Dortmund og Manchester City.

I finalen blir Tottenham møtt av Liverpool som også gjorde det umulige mot Barcelona i semifinalen. Liverpool snudde 0-3 i først kamp til 4-0 i andre kamp. Innbytter Wijnaldum og “back-up” spiss, Origi står for to mål hver. Liverpool når Champions League finalen for andre år på rad.

Liverpool har slått ut Bayern Munchen, Porto og Barcelona.

For første gang på mange år skal to engelske klubber kjempe om tittelen som Champions League vinnere.

Hvem tror du vinner?


No tags yet.
bottom of page