top of page

Avengers: Endgame analyse NB!spoilers


Avengers End Game (VÆR OBS FOR SPOILERS)

Vi har vært å sett den nye -og siste- Avengers-filmen. Det er en film laget av Marvel Studios som er en slags oppsummert konklusjon av alle de 43 filmene som er blitt laget fra dette selskapet.

Filmen har fått utrolig god kritikk. Her er noe av det

BT:«Siste Avengers-film er kjempelang, storslått og uten et kjedelig minutt» 6.

Dagbladet: Storslagen finale for superheltene. Superheltene har vært gjennom oppturer og nedturer, men “Avengers: End Game” lander grasiøst og følsomt. 5.

VG: Den sterkeste “Avengers”. Den siste “Avengers” viser seg også å være den beste. 5.

Storetveit elevavis:Vi gir den en klar 6.


Superheltfilmen «Avengers: Endgame» ligger godt an til å bli den mest innbringende filmen noensinne etter at den spilte inn elleville 1,2 milliarder dollar, 10 milliarder kroner, i åpningshelgen. TIl sammenligning tjente den mest innbringende filmen noensinne, Avatar, inn 2,7 milliarder dollar totalt. Avengers End Game ligger dermed godt an til å bli den mest innbringende filmen noensinne.

Vår tilbakemelding: Vi mener at Avengers: Endgame er den aller beste av alle avengers filmene som har blitt laget. Vi likte spesielt den kreative løsningen på hvordan de resterende avengersene skulle få tilbake alle som forsvant i Infinity War. I tillegg er filmen humoristisk, kreativ, morsom og spennende. De har lagt inn mange morsomme karakterendringer og viser at superheltene også er menneskelige. Den siste fighten mellom Avengers og Thanos sin hær er noe av det feteste jeg har sett og man får frysninger gjennom nesten hele filmen. Noe som også er kult er hvor mange superstjerner Marvel Studios har klart å samle for å lage den Avengers: Endgame. Hvis du vil ha en utrolig opplevelse anbefaler vi å se filmen.


No tags yet.
bottom of page