top of page

SK Brann - impulsive signeringer?NYSIGNERINGER SK BRANN

Sk Brann har signert 7 spiller fra sommeren 2018 til vinteren 2019. De signeringene er Christian Eggen Rismark (Ranheim), Ruben Yttergård Jenssen (Groningen), Daouda Karamoko Bamba (Kristiansund BK) og Thomas Grøgaard (Odd) hittil. og Håvard oppdal ( start)Kristoffer Løkberg signerte i fjor sommer, selv om han først ble klar til seriestart 2019, mens tidligere Molde-spiller Petter Strand signerte tidligere denne måneden han og kommer til seriestart

SK Brann har brukt opptil 17 millioner fra i fjor sommer. Vi føler at brann sine nye signeringer har vært ganske brann fordi de har slitt defensivt og på midtbanen, Petter strand og Kristoffer Løkberg er desidert noen av eliteseriens beste midtbanen. De er rask smidig og ser det andre spiller ikke ser med sitt overblikk

Med branns nysignering er de en av gull favorittene i årets sesong av eliteserien og med Lars arne nilsen som trener så vinner brann sesongen 2019

Av: Benjamin, Askil og Villiam


No tags yet.
bottom of page