top of page

Hvorfor filmen "Ready Player One" er bra


Hva heter hovedpersonen? Wade Watts/Parzival

Hva er temaet? Sci-fi

Er filmen i nåtid, fortid eller fremtid? fremtid

Er storyen bra? ja

Er skuespillerne gode? noen er veldig gode, andre er helt ok

Er manuset bra? ganske bra

Ready Player One er en film som handler om en gutt som heter Wade Watts. I denne verden har alt blitt helt elendig, og alle ønsker å komme seg vekk. Teknologien har forbedret seg kraftig og i filmen finner James Halliday opp en virtuell verden som alle starter å spille for å komme seg vekk fra den ekte. Men når James Halliday plutselig dør, lar han det være igjen tre oppgaver som som spillerne må utføre. Den som klarer å løse tre oppgaver og få tak i tre nøkler som Halliday har lagt ut, får overta spillet og motta 500 000 000 $ i den ekte verden. I filmen har det gått fem år uten at noen har fått nøklene, og det er bare blitt funnet én oppgave. De fleste har gitt opp, men det er fortsatt noen som leter. Wade får den første nøkkelen og han og vennene hans prøver å få tak i de andre før et firma som heter IOI, som bare vil ha penger og bruke spillet til å markedsføre seg selv.

Vi synes at filmen var veldig bra, og at den fortjener terningkast 5.

https://www.google.no/search?q=Ready+Player+one&rlz=1CAHPZP_enNO780NO782&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjzsZOv4JneAhXokIsKHc4FAKYQ_AUIDygC&biw=1366&bih=618&safe=active&ssui=on#imgrc=d1ceRRRGDnJyJM:


No tags yet.
bottom of page