top of page

Hvem tar seg videre fra Champions League gruppespillet??!


Champions League

Vi har skrevet en artikkel om de forskjellige gruppene i Champions League og hvilke lag vi tror går videre fra hver og en av gruppene. Vi har også skrevet om hvilke egenskaper og hva som gjør at akkurat de lagene vi har skrevet er favoritter kommer til å gå videre.

Her er en oversikt over alle gruppene i Champions League og hvem vi tror er favoritter til å komme videre.

Gruppe A: Atletico Madrid (Spania), B.Dortmund (Tyskland), Monaco (Frankrike) og Club Brugge (Belgia)

gruppefavoritter:

1.Atletico Madrid har i mange år hevet seg i Champions League. De var i finalen for tre år siden og kom til semifinale i fjor. De har ikke mistet noen viktige spillere fra i fjor, men har derimot forsterket seg med Diego Costa som fort scorer noen titalls scoringer i løpet av en sesong. De er alltid med å kjempe om trofeet i Spania hvert år og kommer nok til i år igjen å kjempe om både trofeet i Spania og trofeet om Champions League.

2.Monaco har mistet utrolig mange gode spillere siden de vant trofeet i Frankrike, men de har vist at de fortsatt kan spille god fotball og vi tror at de akkurat går videre og tar 2.plassen foran B.Dortmund.

Gruppe B: Barcelona (Spania), Inter (Italia), Tottenham (England) og PSV (Nederland)

gruppefavoritter:

1.Barcelona er et av verdens beste fotballag og har vunnet Champions League et par ganger før. De har vunnet flest titler i Spania og er en storfavoritt til å vinne trofeet i år. De er alltid med å kjempe i toppen i Champions League, derfor tror vi de går videre.

2.Inter viste stor vinnervilje i kampen mot Tottenham, ved å score to mål på de siste 10 minuttene mot Tottenham. De har en stor stall med mange store spillere i den. De har også forsterket seg stort etter å ha fått tak i Radja Nainggolan.

Gruppe C: Liverpool (England), Napoli (Italia), Røde Stjerne (Serbia) og PSG (Frankrike)

gruppefavoritter:

1.PSG er alltid en stor trussel i Europa og vinner som oftest alt i Frankrike. De er alltid i toppen i Champions League og har et stort potensiale i år etter den store kjøpefesten PSG hadde for et år siden der de kjøpte stjernespillere som Mbappe, Buffon og Neymar. E.Cavani, Rabbiot og Thiago Silva har også vist storform for PSG.

2.Liverpool kom til finalen i fjor og har forbedret seg massivt det siste året, etter at de har brukt flere milliarder kroner på spillere og Klopp har fått gitt sin spillestil og filosofi til Liverpool spillerne. De er fortsatt ubeseiret i Premier League etter 6 kamper og imponerte stort ved å vinne 3-2 mot PSG. Spillerne til Liverpool er i storform, og spesielt de tre angriperne til Liverpool har vist at de er i verdensklassen (Firmino, Mane og Salah).

Gruppe D: Galatasaray (Tyrkia), FC Porto (Portugal), Schalke (Tyskland) og Lokomotiv Moskva (Russland)

gruppefavoritter:

1.Galatasaray er et storlag i Tyrkia som kjemper om trofeet der hvert år. Vi tror at de er et undervurdert lag som kan overraske i år.

2.FC Porto er et storlag i Portugal, og på imponerende vis spilte de uavgjort mot Schalke på bortebane. Vi tror det blir en tøff kamp mellom FC Porto og Schalke, men at FC Porto trekker det lengste strået og tar seg akkurat videre foran Schalke.

Gruppe E: Ajax (Nederland), Bayern München (Tyskland), Benfica (Portugal) og AEK (Hellas)

gruppefavoritter:

1.Ajax har et solid lag med mange gode spillere. De kjemper alltid i toppen i Nederland og har potensialet for å komme videre fra gruppespillet, ettersom at det er en gruppe med ikke så altfor gode lag.

2.Bayern München vinner så å si ligaen nesten hvert år i Tyskland nå for tiden og hever seg alltid i Champions League og vi tror de vil gjøre det samme i år igjen. De har også en relativt enkel gruppe og vi tror de lett tar 1.plassen. Bayern München har også ikke mistet noen av de viktige spillerne siden, men har derimot forsterket seg med bl.a Leon Goretzka og Corentin Tolisso som er to solide midtbanespillere.

Gruppe F: Lyon (Frankrike), Hoffenheim (Tyskland), Shakhtar Donetsk (Ukraina) og Manchester City (England)

gruppefavoritter:

1.Manchester City er blant de beste lagene i verden og har vunnet Premier League mange ganger. De kommer til å være en stor trussel for gruppen og hvis de går videre kan de nå hele veien. De har nøkkelspillere som: Agüero og Kevin De Bruyne.

2.Lyon imponerte ved å slå Manchester City 2-1 sist kamp. Lyon sine spillere har også vist storform, spesielt Nabil Fekir og Memphis Depay. De har også en god og bred stall. Og etter kampen mot Manchester City tror vi Lyon tar gruppeseieren i gruppe F.

Gruppe G: Real Madrid (Spania), CSKA Moskva (Russland), Roma (Italia) og PLZEN (Tsjekkia)

gruppefavoritter:

1.Real Madrid har vunnet de siste tre Champions League trofeene og tror derfor åpenbart de tar seg videre fra gruppespillet. De har kanskje mistet Ronaldo, men de har forsterket seg greit med Mariano Diaz og Bale har også vist storform etter Ronaldos avgang.

2.Roma har mistet mange gode spillere i forrige overgangsvinduet som Alisson og Nainggolan. Vi tror dette kommer til å påvirke prestasjonene til Roma i år, men kommer fortsatt til å kjempe om å komme seg videre fra gruppespillet!

Gruppe H: Manchester United (England), Young Boys (Sveits), Juventus (Italia) og Valencia (Spania)

gruppeavoritter:

1.Manchester United og Pogba imponerte mot Young Boys ved å vinne 3-0. Manchester United har dog ikke imponert like mye i starten av Premier League, men vi tror at Manchester United kan heve seg i Champions League. De har en utrolig sterk og bred stall med spillere som; Matic, De Gea, Pogba, Alexis Sanchez.

2.Juventus vinner så å si ligaen i Italia hvert år og kom til finalen for 2 år siden. De har også forsterket seg massivt med spillere som: Emre Can, Cristiano Ronaldo, J. Cancelo og Leonardo Bonucci. Spillerne til Juventus har også blomstret, spillere som Pjanic, Dybala, Alex Sandro og Chiellini har også vist at de er en av verdens beste spillere i sin posisjon. Vi tror at Juventus om ikke vinner så kommer de hvertfall til finalen.


No tags yet.
bottom of page