top of page

Derfor vinner Brann serien


Brann: 13

Rosenborg: 6

Tromsø il: 2

Vålerenga: 1

Som de fleste av dere vet, kommer tippeligaen til slutt nå.

Åpenbart tror folk at brann kommer til å vinne, så her skal vi gi deg noen grunner til at Brann vinner tippeligaen.

Det er 6 kamper igjen, og de er mot TIL, Lillestrøm, Stabæk, Rosenborg, Strømsgodset, KBK og Odd. I de kampene kommer de til å ta minst 17/24 poeng, mens Rosenborg sine neste kamper er mot , Sandefjord, Lillestrøm, Brann, Odd, Start og Bodø/glimt. I de kampene tar de ca 15/24. I tillegg skal de spille 6 kamper i Europaligaen og minst 1 kamp i NM innimellom de kampene i tippeligaen. Fordi Rosenborg tapte mot Molde, trenger Brann bare å vinne mot Tromsø IL for da blir det bare ett poeng mellom de to lagene (Rosenborg og Brann)


No tags yet.
bottom of page