top of page

Luksusmerket Louis Vuitton


Mange drømmer om fete klesmerker, her er litt fakta om

Louis Vuitton


Først litt fakta: Louis Vuitton er et fransk motemerke som ble etablert i 1854 i Paris og oppkalt etter grunnleggeren Louis Vuitton (født 4. august 1821)

Louis Vuitton blir i dag regnet for å tilhøre luksusvare industrien og er en av verdens største luksusmerker. De har også butikker over hele verden. Spesielt for Louis Vuitton er at motehuset kun selger varene sine i egne butikker, bortsett fra i USA, Japan, Sør-Korea og Storbritannia. I tillegg produserer firmaet varer kun i egne fabrikker i Frankrike, Spania og USA. All produksjon er håndverksbasert, og Louis Vuitton har ingen form for maskin bruk i produksjon.

Louis Vuitton har også samarbeidet med mange andre kjente selskap som ( Nike, Supreme og Sprayground. Siden 1980-tallet har Louis Vuitton også inkludert sko, smykker, klokker og klær i alle sine kolleksjoner. Markedet er tredelt, Louis Vuitton selger mest i Europa, USA og Japan. De siste ti årene har hele luksusvare industrien merket en enorm pågang fra japanske forbrukere, og av alle land i verden finnes det flest Louis Vuitton-butikker i Japan. En ser også en kraftig økning i salget til det kinesiske og sør koreanske markedet.
No tags yet.
bottom of page