top of page

Er dette det nye pokemon go?


Selskapet Universal har nylig kommer ut med et nytt spill. «Jurassic world alive», eller «jw alive», er et interaktivt spill som handler om å fange og samle på dinosaurer. Konseptet er mistenkelig likt pokemon go, og flere mener at universal har kopiert pokemon go. Spillet går ut på at du skal fane dinosaurer med bedøvelsespiler. Det er mange forskjellige meninger om dette spillet. Mange mener det er bedre enn pokemon og mange mener det bare er en dårligere kopi.

Jeg har testet det litt ut, og her er det jeg mener om spillet. jeg synes alt i alt at det er et veldig kult og spennende spill. jeg skjønner at det er veldig mange delte meninger, og jeg er enig med at det er ganske kopiert av pokemon go. Uansett synes jeg spillet virker som et bra konsept, og det er en kul måte å få ordet ut om at jurassic world 2 snart kommer ut på kino. “Jurassic world: Fallen kingdom” har norgespremiere på kino 8. Juni 2018

Her kan du se noen bilder fra hvordan spillet er, og hva det går ut på:No tags yet.
bottom of page