top of page

De beste mobilspillene


1. Sims Mobile: Sims Mobile er et bra laget spill, med gode effekter. Det er et bra spill siden det er alltid noe nytt å gjøre på i spillet, spillet er laget slik at du må jobbe litt for å få for eks. nye ting, dette gjør spillet bra.

2. Sky Ball: Sky ball er et ok spill fordi det får tiden til å fly. Det dårlige med dette spillet er at spillet er litt for lett, så uansett hvor lenge du spiller vil ikke nivået variere. Alt i alt er dette et helt ok spille som skaper tidsfordriv.

3. Baseball Boy: Dette spillet er et gøy spill fordi det er noe å gjøre på hvis du kjeder deg. Spillet er ikke særlig bra laget men når du først begynner å spille det blir du lett revet med.

4. Knife Hit: Dette spillet spillet er ganske bra men hvis du kommer langt og treffer en annen kniv blir du litt demotivert. Men alt i alt så er dette et bra spill, det er typisk Ketchapp spill, enkelt laget, og skapt for å kunne stappes fullt av reklamer-


No tags yet.
bottom of page