top of page

In Memoriam - kull 2001


Jeg ble med på Medier og Informasjon teamet i begynnelsen av tiende klasse, altså august 2016. Siden da har jeg vært med på å publisere 9 artikler som har handlet om alt fra Donald Trump til smakstesting av hot-sauce. Alle ved Storeting Elevavis har hatt et veldig variert skoleår og i løpet av denne korte tiden har vi fått publisert mer enn noen klasse før oss.* Vi er nå på slutten av veien vår og vi gir styringen over til den neste klassen, som bare kan oppnå vår stolthet og produksjonskvalitet i drømmene sine.

Vi har vært innom all slags publiseringer i løpet av vår korte 'livstid' innenfor journalistikken og det har vært et veldig spennende år for den lille skoleavisen vår. For det første slo vi nye rekorder med Facebook-likes på siden vår etter et veldig vellykket PR-stunt som ble satt i gang i slutten av oktober. Vi har publisert artikler på rekordtid og jobbet både innenriks på skolen og utenfor på andre skoler, forestillinger og alle slags steder. Med andre ord, så er Medier og Informasjon det beste valgfaget du kan velge, om du er i det stadiet. Har du allerede valgt, så beklager jeg for at du ikke får jobbe like fritt og åpent som vi har gjort gjennom hele tiende klasse.

Vi har 32 journalister som har utgitt over 50* saker i løpet av skoleåret og alle har bragt noe nytt til Storeting-bordet vårt. Det er det nydelige med Medier og Informasjon, man får jobbe som et individ samtidig som du er medlem av en større gruppe, hvor alle har forskjellig perspektiv og tanker om alt. Det er dette som gjør Storeting både variert og unikt og forhåpentligvis kommer det til å forbli sånn i mange generasjoner framover. Eller så kommer ryktet vi har for å forsyne kvalitetsartikler til å forsvinne over horisonten sammen med tiende klasse når vi går ut til sommeren og Storeting Elevavis blir liggende døende utenfor naturfagrommet.

Eller så fortsetter etterkommerne våre arven vår, slik at Storeting Elevavis forblir den beste skoleavisen i Bergen by!

-Filip 10D

*Ikke nøyaktige tall

No tags yet.
bottom of page