top of page

Filmanmeldelse del 1: Central IntellegenceCentral Intellegence er en action og komedie film fra 2016, som ble laget og skrevet av Rawson Marshall Thurber, med Dwayne ‘’ The Rock’’ Johnsen og Kevin Hart som hovedpersoner. Filmen tar plass i Los Angeles der de beveger seg over hele byen og gjør ekstremt morsomme ting. Filmen handler om at Bob (The Rock) er en CIA agent og skal stoppe en terrorist. Kevin Hart som spiller Calvin, er en vanlig mann. Calvin blir dratt med på alt Bob gjør, noe han ikke synes er helt ok. Calvin er en redd person, som vanligvis ikke hadde turt noe som helst. Calvin og Bob var tidligere klassekamerater fra High School. På High School var Calvin kjempe populær, godt trent og var kaptein på fotball laget. Bob var det stikk motsatte og var overvektig, dårlig trent og hadde ingen venner. Bob tar kontakt med Calvin 20 år etter de gikk ut av High School. Bob tar kontakt anonymt og de møtes på en bar, der hvor det blir bråk og Bob viser at han kan slåss. Hele filmen handler om å ta en terroristen og flykte fra CIA som tror at Bob er terroristen.

Jeg gir filmen en sekser, fordi det er en fantastisk film. Den har alt den trenger, action og komedie, vitsene funker og jeg liker begge hovedpersonene kjempe godt. De tar rollene med storm og er en aldeles stor artet film.No tags yet.
bottom of page