top of page

Tips til serier, del 1


Nå som høsten er i gang og vinteren er rett rundt hjørnet har vi endelig en unnskyldning til å trekke oss under dynen med en varm kopp kakao og se på Netflix. I den anledning tenkte vi å fortelle dere om favorittseriene våre på Netflix.

Den første serien er Jane The Virgin. Den handler om en jente som er veldig religiøs og velger derfor å vente med å ha sex til hun er gift. Hun blir med uhell gravid uten å ha sex. Dette var ikke med sin egen kjæreste, og dette fører til masse problemer som er veldig spennende å følge med på. Denne serien passer best til jenter.

Den andre serien vi anbefaler er Pretty Little Liars. Denne serien handler om en vennegjeng på 5 jenter der en av jentene blir drept. De andre i vennegjengen får meldinger fra en som utgir seg i å være den avdøde vennen. Meldingene inneholder hemmeligheter som de har kun fortalt til den den avdøde vennen. Det er mye drama og spenning hele tiden og det er alltid noe som skjer. Virkelig en serie å anbefale.

Den tredje serien heter Modern family. Modern family handler om tre familier og deres hverdag. Hver dag er unik og det er alltid liv hos dem. Dette er en komedie som vil få deg til å både smile og le. Dette er en serie vi virkelig vil anbefale å deg å se.

Den fjerde serien heter American Horror story. Denne serien handler om hekser og det overnaturlige. Denne serien kan virke ekkel eller skummel for enkelte, så vi vil ikke anbefale den til de som ikke liker å bli skremt eller som generelt ikke liker skumle serier. American Horror story passer for deg som liker spenning og er glad i krim.

Dette er noen av seriene vi anbefaler på Netflix. Vi håper alle får en fin høst og vinter.


No tags yet.
bottom of page