top of page

Filmer du kan kose deg med i julen


Alene hjemme

Filmen handler om en åtte år gammel gutt som heter Kevin McCallister. Noen dager før jul krangler han med familien sin og ønsker å aldri se familien sin igjen. Dagen etter krangelen reiser alle til flyplassen for å reise til Paris til noen andre familiemedlemmer. Etter at de har satt seg på flyet, merker moren til Kevin at de har reist uten han. Noen timer etter at de har reist, våkner Kevin og merker at alle i familien har forsvunnet, og nå kan han gjøre alt han vil.

Terningkast: 6

Olsenbanden jr. (Første kupp)

Olsenbanden jr. (første kupp) er en TV-serie som gikk som en julekalender på TV 2 fra 1 til 24 desember for første gang i 2001. Denne serien handler om olsenbandens første kupp. Serien starter med at Egon Olsen møter Benny Fransen og Kjell Jensen. Disse blir veldig fort gode venner og det tar ikke lang tid før de kommer i trøbbel. Egon, som bor på et barnehjem, mistenker at advokaten, som passer på at julefondet til barnehjemmet blir utdelt hvert år, har stjålet pengene. Olsenbanden starter jakten på julefondet, og gjengen kommer opp i mange spennende og morsomme situasjoner.

Terningkast: 6

Grinchen som stjal julen

Filmen handler om et grønt monster som heter Grinch. Grinch lever med hunden sin i en hule i Crumpit-fjellet i byen Whoville. Grinch hater alt som har med julen å gjøre og prøver hvert eneste år å ødelegge den, men har aldri klart det. Og en jul kler han seg ut som julenissen og bestemmer seg for å stjele julen fra innbyggerne i byen. Men han møter en jente som heter Cindy Lou Who. Hun er den eneste som klarer å stoppe Grinch, og redder dermed julen.

Terningkast: 4

The Holiday

Amanda eier et lovende reklamefirma som produserer filmtrailere i California, mens Iris skriver en bryllupsspalte i London. Selv om de bor på hver sin side av kloden er de begge på samme sted i livet, og bestemmer seg for å ta en pause fra mennene i livene sine. Amanda oppdager, når hun leter etter et sted å bo for vinteren, at Iris har lagt ut huset sitt på en internettside som spesialiserer seg på husbytte. De to bestemmer seg for å bytte hus i to uker i juleferien. Iris drar til Los Angeles og kun kort tid etter at hun har ankommet Amandas hus blir hun venn med Arthur og Miles, to filmpersonligheter. Miles jobber med Amandas ekskjæreste. Amanda lander på sin side i London, der været er alt annet enn varmt. Ikke lenge etter at hun har flyttet inn i huset til Iris kommer Graham, Iris' bror, på besøk. De to blir etterhvert svært gode venner.

Terningskast: 4


No tags yet.
bottom of page