top of page

GjallarhornEn av danserne kom skrikende inn på scenen. Hun løp rundt i ring mens hun brølte. Deretter kom resten av danserne inn på scenen og lyset ble slått av. Det ble helt mørkt og vi visste ikke hva som skulle skje videre …

Tirsdag 1. november var årets 10. klassinger på danseforestilling. Vi så en forestilling som var satt opp av dansegruppen Carte Blanche. Den het «Gjallarhorn» og det var første del av oppsetningen «We are here together».

Gjallarhorn kommer fra norrøn mytelogi. Da guden Heimdal blåste i hornet, var det et tegn på forferdeligheter og at verden var på vei til å gå under.

Forestillingen skulle symbolisere verdens undergang og dansebevegelsene skulle vise at vi mennesker hadde mistet all kontroll om verden hadde gått under.

Det var en veldig spennende opplevelse og jeg følte at publikum var en del av showet. Lyset, kostymene, bevegelsene og ikke minst brølene, gjorde at det var interessant å se på. Ønsker du en ny og spennende opplevelse, anbefaler jeg virkelig å ta turen til Studio Bergen for å se forestillingen.

På en skala fra 1 til 10 synes jeg forstillingen fortjener en sterk 8. Det var utrolig spennende og jeg fikk en helt ny opplevelse av dans.

https://youtu.be/5h4obMNjOk8


No tags yet.
bottom of page