top of page

The Main Level konsert sponset av Tine


Den 15.09.16 kom The Main Level og spilte en konsert her på Storetveit skole, som klasse 8B hadde vunnet. Denne konserten var premien på en konkurranse som mange kunne være med i. Konkurransen gikk ut på at man skulle være med barn i barnehagen, og poste et bilde av at man lekte med dem på instagram, der man brukte #tinemelk. Konserten ble sponset av Tine melk, og under konserten fikk hele skolen gratis melk, frukt og brødskiver. Vi i Storeting elevavis var så heldig og fikk intervjue boybandet etter konserten.

The Main Level består av Alexander Instøy Olsen (22), Sander Helmers-Olsen (20), og Laurent Kelmendi (22). De kunne fortelle oss at de startet med å lage covere på Youtube for tre år siden. Først var det bare Sander og Laurent, men like etter kom Alexander inn. Etter de hadde spilt inn noen covere begynte de å produsere egen musikk. Inspirasjon til sangene sine henter de fra alt og alle, fra ulike sjangere, ulike artister, og til ting som skjer i hverdagen. Når vi spør dem hvilken av sine egne sanger de liker best, tar det ikke lang tid før de vet at det er den neste sangen de skal ut med, og my girl. Ellers driver alle guttene med fotball, og Laurent danser.

Det var en kjempe bra konsert, som vi er heldig vi fikk være en del av. Og melken vi fikk av Tine styrket oss under hele konserten! Takk til Tine og guttene i The Main Level!


No tags yet.
bottom of page