top of page

Naturbilder


Grunnen til at jeg tok dette bildet var fordi jeg likte stemningen. Det var en fin vårdag. Den blå himmelen og de grå skyene rundt blir speilet i vannet. Det jeg synes gjør bildet komplett, er kontrastene fra det lyse og det mørke.

Jeg fanget dette bildet siden jeg likte de blå tonene. Det er noen skyer rundt som gjør at lyset fra solen ikke slipper helt frem. Jeg liker også oppbyggingen av vann, land og himmel. Himmelen er lys og fri, den ser nesten magisk ut, mens fjellene i bakgrunnen er mørke, kanskje også litt skumle og mystiske. Dette gjør bildet spennende og mulig å tolke.

Her ser man en klar, blå himmel, og mange seilbåter. Mange kan gjerne si at dette er et rotete bilde, men jeg synes ikke det. Båtene har hver sin plass. Det er nesten bare blå farger i bildet, men det hvite seilet skjærer inn i bildet og tar fokus. Seilbåten jeg sitter i er i fokus.

Jeg valgte dette bildet siden jeg har gode minner fra denne båtturen i påsken. Jeg får en god stemning av det fine været, og jeg assosierer bildet med ferie, frihet den salte havlukten, og vind i håret.


No tags yet.
bottom of page