top of page

Tips fra hundeeiere til hundeeiere


1.Har du noen gamle klær som sokker eller t-skjorter, kan du lage dine egne tyggeleketøy. Du kan for eksempel putte godbiter i en gammel sokk og vrenge den, hunden kommer til å måtte ødelegge sokken for å komme til godteriet. Dette holder hunden okkupert i en stund og den har det gøy.

2.Om sommeren kan det være varmt, spesielt for hunden. Da kan du gi den noe kaldt. Et enkelt tips er å fylle en kopp med vann og la den stå i frysen over natten. Du kan også putte godbiter eller hundeleker i isen. Da kan hunden bli mer interessert. Vær forsiktig med store doser med iskaldt vann. Det kan enkelte hunder reagere på.

3.I løpet at noen timer kan asfalten være varm. Husk at hundepoter er like følsomme som hendene våre. Legg hånden på asfalten i et par sekunder, hvis du føler det er ubehagelig bør du ikke gå på tur på asfalten. Da er det lurt å gå på steder der det er gress eller skygge. Om vinteren kan du smøre vaselin på potene for å unngå frostskader.

4.Pussing av tenner på hund, kan være utfordrende. Om du har en biteleke kan du ta på hundetannpasta eller noe hunden din liker på leken. Mens du leker med den, gnikkes tannkremen inn i tennene.


No tags yet.
bottom of page