top of page

Er Pokémon GO døende?Etter den fenomenale lanseringen av Pokémon GO i Juli, har den nye appen til Niantic holdt et fast og rolig tempo helt fram til skolestart. Når ringeklokken til slutt ringte inn på Storetveit skole i august, jublet mange over plasseringen av to Pokéstop i tillegg til to Pokémon Gymmer rett i nærheten av skolen. På grunn av dette kan det virke som om skolen vår ligger i rett i smørøyet.

Men nå som skolen har kommet godt i gang, ser det ut som færre og færre elever tar i bruk appen som tok appverdenen med storm. De førnevnte Pokéstoppene virker mindre populære i friminuttene. Er dette effekt av lekser, oppgaver, og prøver? Eller har folk rett og slett gått lei av spillet?

I resten av verden virker det også som om trenden dør ut. Etter utallige feil, server-krasj og mangel på kommunikasjon mellom Niantic og brukerne, ser det ut som Pokémon trenerne endelig har fått nok. I hvert fall inntil flere oppdateringer og funksjoner blir lagt til i spillet.


Spiller du fortsatt Pokémon GO? Synes du appen er oppskrytt? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Kilder:

http://www.highsnobiety.com/2016/08/25/pokemon-go-dying/

http://www.scmp.com/culture/arts-entertainment/article/2011270/pokemon-go-suffers-inevitable-drop-players-initial


No tags yet.
bottom of page