top of page

Do krise for lærerne på Storetveit!

Vi har fått vite fra flere lærere at det er en stor do krise som hindre at de får gå på do. De har kun en ledig do på deling og det kan bli ekstremt lange køer. Det kan til og med gå så langt at de ikke kommer tidsnok til timen!

Derfor spurte vi flere lærere om dette spørsmålet: Kunne du gått på elevene eller ville du følt deg regnet som et dyr?

Mann - Med et sjokkert og skuffet fjes svarer han “nei det blir veldig feil for meg” deretter ler på en nervøs måte og sier “jeg ville heller ventet til jeg kom hjem”.

Mann - Han sier har gått på elev doen når han har hatt inspeksjon.

Kvinne - Hun ler og svarer “jeg vet ikke om jeg ville gått på elev doen men jeg ville ikke følt meg som et dyr" , det handler mest om att jeg ikke vill gått inn på deres private sted. Hun føler elev doene er litt uhyggelige og kalde. Hun sliter selv med en do krise hjemme så da må hun nesten vente i den uhederlige lange køen.

Kvinne - Før da hun jobbet på Rådalslien gikk hun gå på elev doen og de var ganske lik som gjestetoalettene og det var lite forskjell på doene. Her synes hun det er litt vanskelig fordi hun føler hun hadde gått på et område som ikke er sitt, men hvis det var det eneste alternativet hadde hun holdt seg lenge før hun hadde gått på elev doen og det hadde ikke vært i et friminutt men i en time.

Mann - Han ville ikke følt seg regnet som et dyr , og det hadde vært et helt ok alternativ.

Kvinne - Hun ler og svarer hun brukte elev doen i går og det gikk bra.

Kvinne - Tidligere hadde hun snakket med en kollega om akkurat dette og at det hadde vært ubehagelig for både lærer og elev å møte hverandre og hun sier det er hadde vært litt rart. Mest sier hun at hun hadde tenkt at det hadde vært mest ubehagelig for elevene. Hun sier og at det også er litt rart at lærerne kun har to doer på deling istedenfor et bedre alternativ som for eksempel båser.

Mann - Han sier han kunne gått på elev doen og sier at han allerede har gjort det. Han prøvde å være mest mulig usynlig men det er han ikke særlig flink til sier han selv. Må du så må du sier han.

Kvinne - Hun svarer med latter “jeg ville gått på elev doen men samtidig følt meg som et dyr” I tillegg beskriver hun doene som kalde, elske, stinkende og papir fylte.

Mann - Han ler og svarer “jeg kunne nok ha gått der, men du snakker med en engelskmann som har gått på barbariske pub doer som er mye verre en elev doene. Han beskriver elev doene som inadekvat, altså ikke gode nok og han sier det er for få og for dårlige doer. Hvis han hadde vært i trang til å bruke elev doen hadde han ventet til ingen eller var til stede.

Kvinne - Kunne helt fint brukt elev doen hvis hun visste hvor de var.

Mann - Han vet ikke om han ville følt seg som et dyr men han ville ikke brukt elev doen. Han mener det er to helt forskjellige sosial grupper, han nevnte og at han generelt ikke liker offentlige doer.

Mann - Han kunne ha brukt elev doen hvis det var behov for det, men helst uten elever tilstede.

Kvinne - "Jeg kunne gått på elev doen men jeg foretrekker det ikke pgr doene ikke er bra nok".

Mann - Han kunne ikke gått på elev doen og han hadde ikke følt seg som et dyr. Det er ikke fordi det er ekkelt der men fordi det er ekkelt for elevene. Han beskriver elev doen som lite imøtekommende bare det at man må gå ut for å komme inn mener han er helt dumt.


No tags yet.
bottom of page