top of page

Pepperkakebaking på Storetveit


Pepperkakebaking

I desember måned så begynte vi på et pepperkake prosjekt der vi ble satt sammen i grupper og skulle finne ut av hva vi skulle bygge, på gruppen var vi ca 3-5 på hver gruppe.

Så etter vi hadde funnet ut av hva vi skulle lage så lagde vi en pappfigur av det, å skjære ut deler som vi brukte for å legge på pepperkakedeigen sånn at vi visste hvor vi skulle skjære, å mens vi jobbet å ble ferdig, så tok vi bilder og videoer for å lage en liten film over hva vi har gjort.

Etter vi ble ferdig med pappfiguren, så fikk vi 1kg med pepperkakedeig så begynte vi rulle den ut på kjøkkenet å skjærte ut alle delene så tok vi de i ovnen, så når vi hadde tatt de ut så dekorerte vi det vi hadde bygget å satte sammen det vi skulle.

Når alle var ferdig med pepperkakehuset sitt stilte vi det ut på kantinen slik at alle kunne komme å se på. Noen av pepperkakehusene var flotte hus og hotell, men jeg tror alle som ikke har lagd så mange pepperkakehus i sitt liv syntes det var ganske vanskelig. Min gruppe tenkte å gå safe med å lage et lite hus, men likevel var det meget vanskelig.
No tags yet.
bottom of page