top of page

3 filmer du bare MÅ se før du dør!!!


3 filmer du bare MÅ se før du dør!!!

Dette er 4 filmer du bare MÅ se! Disse filmene er enten klassikere alle vet om eller bare noen av de beste filmene noen gang. Alle har vokst opp med minst 2 av disse filmene.

Første filmen på listen er Toy story. En ting jeg vet sikkert er at alle har vokst opp med Toy Story. Filmen handler om Andy og alle hennes leker som er ute på eventyr. På bursdagen til andy så får han en ny favoritt leke, buzz lightyear. Dette var ikke woody (Cowboyen i filmen) så veldig fornøyd med. Så mesteparten av filmen handler om at andy vil ta sin plass tilbake som favoritt leken til Andy.


Biler:

Hvis du leter etter en film med mye action og eventyr, så er biler den perfekte filmen for ønske ditt, og hvis du liker biler generelt eller å se på race så vil denne filmen være gøy for deg å se siden denne filmen handler om biler som er i race, og biler som blir montert.


UP!

Up er en trist film som man bare må se før man dør! Den handler om en liten gutt.

Den er litt tidlig så hvis du vil ha en film du vil kose deg med, så er denne filmen bra for ønske dittNo tags yet.
bottom of page