top of page

3 klassikere du må se i år!!


Tradisjoner i juletiden er svært vanlig, spesielt når det kommer til mat, pynt, feiring og musikk. Julefilmer er også tradisjonsrikt, år etter år ser nemlig folk kritikerroste julefilmer. Juleklassikere er ikke bare en tradisjon, men også en fin måte å komme i julestemning på. Her er flere eksempler på julefilmer som du ikke bør gå glipp av i år!


1) "Love actually" er en populær julefilm, som for mange er et must å se når julen nærmer seg!

Filmen handler om de hvordan de ulike karakterene takler forelskelse, og hvordan kjærlighetsforholdene deres utvikler seg gjennom filmen. Med andre ord en koselig, typisk "feel good"-film.


2) "Alene hjemme" handler om Kevin, som blir glemt igjen og etterlatt når familien skal på juleferie. I løpet av tiden han er alene hjemme, kommer det skumle skurker på besøk, som Kevin må bekjempe alene! En veldig spennende juleklassiker, som aldri slår feil!

Foto:

3) "Elf" handler om mennesket "Buddy" som har vokst opp med alver. Siden Buddy er betydelig større enn alvene rundt seg, har han alltid følt seg annerledes. Han vet nemlig ikke at han er et menneske. I tillegg prøver han å finne faren sin. En spennende, familievennlig og koselig julefilm!No tags yet.
bottom of page