top of page

Åpning av Bergen Julemarked 2019!Foto:

I dag, 28.11.19 åpner Bergen Julemarked for sesongen! Julemarkedet ligger på Festplassen i hjertet av Bergen sentrum. Her er det gratis adgang, og hele 80 spennende markedsboder. I enkelte boder selger de god og tradisjonsrik julemat, mens i andre boder er det mulig å smake på nye favoritter som churros og belgiske vafler. Med sin vakre belysning, lyser Bergen Julemarked opp i mørketiden og bidrar til å skape en hyggelig atmosfære i byen.

På julemarkedet er det aktiviteter for liten og for stor. Her finner man et stort pariserhjul som gir utsikt over Lille Lungegårdsvann, og en liten karusell for de små. Midt i markedet er det en åpen varmestue, der man kan nyte mat og drikke kjøpt fra hvilken som helst bod på markedet. I tillegg kan man få kjøpt drikke som gløgg, kakao og kaffe i baren.

Stikker man innom markedet er det nærmest garantert at man får kjenne på julestemning. Julemarkedet er i Bergen fra 28. november til 22.desember, og holdes åpent fra 10-21 alle dager (med unntak av 22.12). Ta en tur du og da vel:)


No tags yet.
bottom of page