top of page

KSI vs Logan Paul rematch! Når er kampen og hvor kan man se den?


To av internettets største underholdere skal gå mot hverandre i bokseringen den 9.november i “the staple center” i Los Angeles. Denne kampen ansees som en av de største boksekampene i internettets historie. I denne omkampen har “Eddie Hearn” fått ansvar til å promotere boksekampen. Eddie Hearn ansees som en av verdens største sportspromotører og nå skal han føre dette eventet inn i enda en suksess. Både Logan Paul og KSI er egentlig youtube-stjerner, men bestemte seg i fjor for å satse på å bli boksere. Spesielt KSI, som tidligere har sagt at drømmen hans er å bli en profesjonell bokser, er veldig avhengig av å vinne denne kampen for å ta enda et steg mot å oppnå drømmen hans.

Hvordan trener de?

Både KSI og Logan Paul har fått profesjonell hjelp til trening. Logan Paul har Shannon Briggs på laget sitt. Han er 2 ganger verdensmester innenfor vektklassen sin og har mye erfaring innenfor boksing. Han har sagt i medier at han trener 4 timer hver dag og trener likt som en profesjonell bokser.

På KSI sin side er Viddal Riley hovedtrener. Nå har de dratt til USA, nærmere sagt til en av verdens beste boksekamper. Han blir nå trent av Mayweather-familien som er trenerne og i familien til en av tidenes beste boksere, nemlig Floyd Mayweather. Mange frykter at disse trenerne skal være forskjellen på de to Youtube-stjernene. KSI får i tillegg hjelp av ekstremt dyktige kokker til å få i seg næringsrik mat, han får bl.a. hjelp av en av kokkene til Conor McGregor, som er en av tidenes mest suksessrike MMA-utøvere.

Den forrige kampen

25.August 2018 i fjor ble det skrevet historie da KSI og Logan Paul arrangerte et av de største “eventet” på internett noensinne. Flere millioner så kampen på internettet, noe som ga både KSI og Logan Paul sinnsykt mye penger. Kampen endte i uavgjort, og de har derfor valgt å ha en siste boksekamp, for å avgjøre hvem som er den beste bokseren en gang for alle. Det som var spesielt i fjor var at de to utøverne valgte å bokse med hodebeskyttelse og mykere hansker enn vanlig. I år derimot skal de kjempe som vanlige utøvere, med harde hansker og ingen hodebeskyttelse

Når er kampen og hvordan ser man den?

Om man bor i Norge er de eneste måten å se KSI vs Logan Paul rematch på Fite.tv. Der er det mulig å kjøpe rettigheter til å se kampen for rundt 100kr så mange ganger du vil helt til slutten av desember. Kampen vil skje natt til søndag, altså rundt halv tre vil streamen starte

Hvem vinner?

Vi håper at Eddie Hearn klarer å arrangere et bra arrangement og at vi får en spennende boksekamp i vente. Eddie Hearn har selv uttalt at noen vil mest sannsynlig vil bli “knocket” ut. Vi får bare vente og se. Kampen vil bli sendt Lørdag 9.november i USANo tags yet.
bottom of page