top of page

Pokémons nyeste suksesser og endringer


Pokémons nyeste suksesser og endringer

Etter 24 år med spill og serier kommer Pokemon nå ut med sin nittende spill kombo og sin helt nye hoved konsoll.

Pokémons konsoller

Etter Nintendo kom ut med sin nye konsoll Nintendo Switch har det blitt gjort noen store endringer innenfor Pokémon. Fra 2006-2017 har ds og 3ds blitt brukt som hoved konsoll for Pokémon spillene. Før dette var det Gameboyene som dominerte som den første konsollen Pokémon brukte. I 10 år var det gameboy, 11 år var det ds og nå har Switchen tatt over. Dette betyr at det ikke kommer noen flere spill på 3ds, ds og jeg tror alle vet at det ikke kommer flere på gameboy.

Spill

Pokémon kom ut med sitt første spill i Japan 1996 som fort ble en stor suksess, det andre spillet deres kom i Japan 1996 og ble en enda større suksess to år senere når det kom ut i Amerika. Siden dette har Pokémon kommet ut med mange forskjellige spill som alle har vært i fokus på forskjellige generasjoner i serien. Det har vært mange reworks og nå kommer det et helt nytt spill i november, spillet heter Pokémon Sword & Shield.

Store suksesser

Gjennom årene har Pokémon blitt mer og mer populært og for et par år siden kom et av de mest populære spillene de har hatt, nemlig Pokémon GO. Med 750 millioner nedlastinger er Pokémon GO udiskutabelt større en det noen trodde. Det ble sluppet 6.juli.2016 og er fortsatt et attraktivt spill som mange spiller. Det var så populært at 15 juli 2016 var det 1.5 millioner folk i Nederland som spilte det selv om det ikke var sluppet der enda.

Fremover

Det skal bli spennende å se hvordan Pokémon inc gjør det fremover med nye spill, sin neste hoved konsoll og nyere generasjoner, og jeg lurer på om de vil fortsette å overraske med store spill og filmer.


No tags yet.
bottom of page