top of page

Nytt Kanye West album på vei?Etter at Kanye West slapp sitt åttende studioalbum "ye" i Juni i fjor, har det vært stille på musikkfronten til den Amerikanske rapperen og produsenten. Utenom å besøke Trump og komme med en rekke kontroversielle uttalelser, er det forglemte "Yandhi" annonsert i september i fjor, det eneste vi har hørt fra ham. Men nå, et år etter Yandhi ble annonsert, skal Kanyes nye gospel-inspirerte album "Jesus is King" bli sluppet fredag 27. september.

I løpet av det siste året har Kanye oppført seg mer spirituelt enn tidligere. Han har snakket om spirituell numerologi, i tillegg til en rekke søndagstjenester, den største av de holdt påskemorgen på Coachella festivalen i år, der han debuterte en av låtene til det nye albumet. Den 29. August gikk Kim Kardashian West ut på Twitter og annonserte når albumet skulle lanseres, sammen med låtlisten til albumet.

Dessverre ser det nå ut til at albumet ikke skal lanseres når det skal. I følge flere kilder ligger det an til at albumet blir utsatt enda lengre. Det skal ha blitt avtalt på et møte mellom Kanye og ledere i labelet hans Def Jam.

Forhåpentligvis får vi et nytt Kanye West album i løpet av året, og forhåpentligvis slipper vi en gjentagelse av det som skjedde med Yandhi i fjor.


No tags yet.
bottom of page